Jag fortsätter!

Ja, jag fortsätter så fort den nya desginen är uppe! Kan ta ett tag men kika in ofta ;)

uppdate

Just nu tror jag att jag stannar. Men då måste jag faktiskt skaffa in en medhjälpare. Jag har redan mejlat till några men om just du vill så skicka iväg ett mejl till sellina1@ymail.com jag hoppas att någon vill annars kanske bloggen läggs ned..
obs, inget är bestämt om att jag har kvar bloggen eller inte!! Jag kanske fortsätter utan någon som helst hjälp, eller så kanske bloggen raderas jag vet inte än..

funderar

Ja, nu är det så att jag har nyligen börjat fundera på att stänga ner bloggen. Finns flera anledningar som exempel;

-Det blir väldigt mycket för EN person att hålla med på med bloggen. Ni som själva ägt/äger en fanblogg vet hur jobbigt det kan bli ibland när man även har annat att tänka på. Detta skulle ju faktiskt vara något kul åt sidan men nu börjar jag att tveka på att jag hinner.

-Det finns flera bloggar om samma stjärna, jag älskar Selena men jag är ju inte ensam om det, och min idé om att ha en blogg om henne är jag verkligen inte heller ensam om.

-Min statestik är väldigt låg, jag känner att mitt slit inte ger något resultat! Väldigt tråkigt måste jag erkänna. Även fast jag försökt reklamera den.

Men som sagt det är fortfarande bara en fundering och jag är inte 100% säker på att den försvinner. Just nu känns det som att jag ska ta en paus men samtidigt vill jag börja om. Skriva om en annan kändis som inte det skrivs om i lika många bloggar.. Finns olika alternativ av vart jag kan ta vägen/ vad jag kan göra.

Ni som orkat läsa inlägget skriv gärna vad ni tycker, era åsikter är viktiga för mig :)
obs! Jag älskar Selena Gomez lika mycket fortfarande!!!!

Dagens outfitSelena som Alex Russo!

Instagram foton!

Om ni råkat missa dem eller bara vill ha repris, själv har jag inte tröttnat på dem ;)Gör din egen version av Selena Gomez's a year without rain

Jag är medveten om att jag berättat om detta tidigare men det har ju kommit lite nya läsare sen dess, och inlägget finns inte med i någon kategori. Hope u understand ;)

I alla fall klicka HÄR för att göra din absolut egna version av A year without rain! Super roligt :D

We Own The Night: Dream Out Loud!Älskar hennes We Own the Night videos!