Låtarna som Selena kommer att ha i sitt kommande album

1. Love You Like A Love Song
2. Bang Bang Bang
3. Who Says
4. We Own The Night
5. Hit The Lights
6. Whiplash
7. When The Sun Goes Down
8. My Dilemma
9. That’s More Like It
10. Outlaw
11. Middle Of Nowhere
12. Dices (Who Says - Spanish Version)Vi längtar självklart tills Sels album kommer ut ! :)

dagens outfit!

JELENA BILDER

Selena kommer att vara på omslaget av Julia !

Dålig bild. Men det är den enda som finns vad jag vet ;) Tidningen kommer ut den 16 juni.

Selenas fans går på Justin !

Justin Bieber & Selena Gomez må vara tillsammans, men deras fans verkar vara mer uppdelade än någonsin !

Justin, 17, var fotograferad med hans flickvän Selena, 18, på deras semester i Maui, och vi rapporterade den 29 Maj att bilderna har inspirerat nya Selena bakslag. Nu har Selenas fans svarat, de säger att dem hatar Justin lika mycket som Beliebers hatar Selena ! ''Gilbert Mendez #1 fan'' skrev, ''Också, jag vill verkligen döda bieber för att han stal min tjej och det är inte rätt. Selena du är het och sexig... Snälla dumpa den här nollan och hitta en man eller mig !! Selena rockar i alla fall... Bieber är övervärderad och retard, och gay ! Selena regler slynor !!''

''Swiftson'' skrev, ''DIE DIE DIE.... lame ass justin bieber.''

-hollywoodlife.com

Justin tatuerat in ett S på sin fot ?

bild; www.justindrewbieber.blogg.se
Står 'S' kanske för Selena ? ;)

Ang, bloggen.

De dagar jag inte kommer att ha tid med bloggen kommer jag att köra med tidinställda inlägg och det betyder att jag inte kommer att kunna skriva om nyheter så ni får nöja er med andra Selena things, hehe :-)
Någon som har tips på vad jag kan ha med i bloggen än Dagens outfit, nyheter och sel extra ? Selfact, novell, dagens låt? Jag är öppen för alla förslag !

Selena var med i maj numret av BOP !

dagens outfit

Jelena i Texas för att träffa Selenas familj

Ny bild på Jelena i Hawaii

antingen så har jag missat att lägga upp bilden eller så är den ny. ;)

Selena svarar på twitter.

Justin i Selena's musikvideo Who says ?

Jag vet inte riktigt. Men kolla på den högra bilden, det ser liite ut som honom faktiskt ;)

Selena Gomez; People do forget hating hurts

Tycker väldigt synd om Selena.

Vem ser bäst ut på stranden ? Selena eller Miley Cyrus ?

Vi har flippat ut under morgonen över de nya romantiska fotona av Justin Bieber och Selena Gomez hoppa runt i Hawaii, men det är en viktig sak som vi glömt att berätta - Selena ser otrolig ut ! Berätta nu hur du tycker att hon travar upp mot Disney stjärnan Miley Cyrus.
-hollywoodlife.com

Jag tycker Selena helt klart ! Miley ser en aning blek ut och jag gillar inte bikinin..

Såhär ser röstningen ut för tillfället.
Väldigt lika men Sel leder litet :-)

Har Jelena gått över gränsen eller är det bara sött ?

Såhär ser röstningen ut för tillfället på hollywoodlife.com.

Nya bilder på Jelena

hotellrummet som Justin och Selena har

de två vinnarna.

www.sawis.blogg.se och www.stylebymaia.blogg.se
Grattis, jag skickar eran inbjudan idag.

Förändrar Justin och Selena varandra ?

Ville informera er som har tillgång att köpa det amerikanska magasinet Tiger Beat att ni borde köpa juni numret för att det kommer att stå om Jelena :)
Justin Bieber och Selena Gomez är hollywood's hetaste unga par ! I juni 2011 numret kommer Tiger Beat fråga hur hon ändrar hennes kärlek och vad hon söker i en kille. Selena säger ''Om du är omgiven av personer som är ärliga,  som har samma moral som du, som verkligen vill vara en god människa, så kommer också bli sådan.'' Har de två kändisarna förändrat varandra på ett bra sätt ?
Om du får tag på Juni numret, så kommer du att få svaret, tillsammans med alla andra förändringar som händer mellan dem två.

-www.bopandtigerbeat.com
Kolla in Sel's outfit, iiii :D

Dagens outfit

VIKTIGT ANGÅENDE BLOGGSVARS TÄVLINGEN !

Jätte kul att många vill ha bloggsvars inbjudan. Jag vill bara påminna er om att ni måste skriva eran e-mail så att jag kan skicka inbjudan ifall ni vinner, annars går det inte och det vore väll tråkigt om just du vann och inte skrivit in e-mail adressen. Då väljer jag en ny.

Och jag har ändrat lite ! Jag delar ut två inbjudningar, kanske tre ;) Så nu har ni större chans att vinna!
Perfekt strand outfit! Den leopard mönstrade väskan i kombination med den rosa bikini överdelen med dem där shortsen är super snyggt. Och solglasögonen är ju pricken över i;et, hehe ;) Outfiten är enkel men ändå fin!

BLOGGSVARS INBJUDAN !

Jag måste ge bort mina 3 inbjudningar inom en snar framtid så nu tänkte jag ge ut ett till någon av er läsare ! Allt ni behöver göra är att skriva att ni vill ha en inbjudan och svaret på frågan i mitt bloggsvar elr kommentar.

OBS ! Ifall det blir fler än en som vill ha så vill jag att ni svarar på en enkel fråga.
OBS.2 ! Glöm inte att skriva din mejl adress så att jag kan skicka inbjudan.

FRÅGAN:
VILKEN MUSIKVIDEO BÄR SELENA DESSA PLAGG ?Om det är flera som svarar rätt så lottar jag.

'Tävlingen' är slut redan imorgon. Ev, i över morgon.Selena och Justin Bieber gick på dubbel dejt med Demi Lovato och Chris Brown

Vilken dos av Star Power! Efter att Justin Bieber och Selena Gomez hade sin Victoria's Secret shopping turs dejt så mötte dem upp Selena's förnyade BFF Demi Lovato och Justin's vän Chris Brown för en midnatts visning av Pirates of the caribbean 4; On stranger Tides på Arclight teatrar i Sherman Oaks, Kalifornien. Vi talade med fyra ögonvittnen som alla bekräftade att de såg kacklande kändis vänner. “They left the movie before it ended, and were so amped up to be hanging out they kept jumping up and down,” säger en källa till HollywoodLife.com
~
läs resten av artikeln på engelska genom att trycka på länken;
http://www.hollywoodlife.com/2011/05/24/justin-bieber-selena-gomez-chris-brown-demi-lovato-walked-out-pirates-of-caribbean-on-stranger-tides-movie-date/
- hollywoodlife.com
Jag hade ingen aning om att Demi och Chris dejtade, hehe ?

Selena gillar att sätta färg på läpparna

Intervju på billboard awards.

The Seven - MTV Shows

Dagens outfit

Älskar tröjan !

Selena och Justin i hawaii

Rösta på vem som hade den bästa och sämsta klänningen på Billboard !

Tryck på den långa länken här under för att rösta !;
http://www.hollywoodlife.com/2011/05/23/billboard-music-awards-2011-red-carpet-best-dressed-selena-gomez-slit-taylor-swift/#381375-15-052211_billboards_red_carpert_114504110110523000723
Hittills leder Selena stort ! :-)

UPPTADE; DE ROSA HÄSTARNA

när jag tagit en närmare titt på detta så märkte jag att de hästarnas 'färg' inte var farligt för dem. Jag tyckte väll att det inte lät som något som Selena själv skulle godkänna ! ;) Men det kanske inte var den bästa idéen att använda rosa färgade hästar i en musikvideo.

Justin säger att Selena är hans flickvän

0:08 säger han 'and my beautiful girlfriend.' . Ja, Selena var där så det var hon Justin sa det till. Aww ! :')

Selena använde rosa hästar som var 'färgade' i hennes musikvideo, pink blev arg

'Färgen' som hästarna hade på sig ska tydligen varit dåligt för dem.
Min kommentar; Även fast denna blogg är om Selena och inte gjort föra att skriva negativa saker om henne måste jag hålla med Pink. Riktigt dumt att färga hästar för en musikvideo. Artister ska vara förebilder, hon borde skämmas..

Sel kysste Justin på billboard awards

Nyheten är lite gammal så jag tänker inte skriva något om det.
Men som ni ser på bilden så kysste Selena Justin Bieber.
Vad tycker ni om att dem kysstes ?

Selena på billboard awards

Jätte vacker outfit :)

Både Selena och Demi ska ha turné under 2011 !

Selena Gomez är inte den enda disney sötnosen som kommer att ha en turné under 2011! Demi Lovato ska också ha en.. det är BFF's face off !

Efter hennes offentliga-nedskrivna avslutning på rehab har Demi Lovato, 18, bestämt sig för att fokusera på hennes musik karriär och lämna hennes populära Disney show Sonny's chans. Hon har på den sista tiden meddelat att hon har en ny singel på gång, men också en kommande turné ! Ironiskt, Demi's föredetta oskiljaktiga BFF Selena Gomez, också 18, har just visat bilder på hennes kommande albums omslag och är upptagen med att starta hennes världs turne, som börjar i juli. De föredetta Barney stjärnorna har jobbat hård på deras nära vänskap sen Demi släpptes från rehab i januari.

- hollywoodlife.com

SNEAK PEEK

Bildlänk; http://twitpic.com/4zoon6
Översättning; 'Jag ville bli den första att visa er alla en tjuvtitt av mitt kommande skivomslag för #WhentheSunGoesDown ute den 28 juni.

ingen bloggning under helgen

Som rubriken säger så kommer jag inte att kunna blogga under helgen. Jag har inte tänkt att ta in en gästbloggare så det får bli att bloggen står stilla här. Jag ska försöka göra minst ett inlägg men jag lovar inget. Och eftersom att statestiken inte är den bästa så tror jag inte att det gör så mycket ! Efter helgen kommer jag självklart ta igen allt som jag missat, så vänta er mycket nyheter och random stuffs om Sel när jag är tillbaka ! :-)
obs ! Jag kommer att blogga imorgon ! ev, idag.Bilden är en ganska ny photoshoot.

Selena har en crush på Bruno mars !

Selena Gomez är besatt av en kille.. och det är inte hennes pojkvän ! Tycker du att hon ska lämna Justin Bieber för Bruno Mars ?
Selena Gomez kanske dejtar den största på sensationen i världen, Justin Bieber, men det betyder inte att han är personen som Selena letar efter! ''Jag är besatt av Bruno Mars, jag tycker verkligen att han är riktigt talangfull,'' sa den 18 årige disney stjärnan till 'The Canadian Press' den 16 maj.

Hon la till,

“I kind of have a crush on him.” (''Jag har typ en crush på honom.)


- hollywoodlife.comMin kommentar; Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här. Jag är ju liksom kär i flera kändisar. Men när det kommer till krita är det ju kanske inte ens en (?). Hon kanske inte menade det ?
Fast om jag ska vara ärlig passar Sel bättre med Bruno !

 


Selena och Justin kommer att träffas på Billboard awards den här helgen !

Både Selena Gomez och Justin Bieber ska till Billboard awards den här helgen !
Paret kommer att återförenas efter deras långa separation i Sin City !
Justin bieber och Selena gomez kommer nog alltid låta oss gissa om deras relation, men den här helgen så kommer paret att äntligen träffas igen efter Justin's internationella turne. Justin's sista konsert kommer att ske i Japan på torsdag natt, efter det kommer den 17 årige popsensationen åka till Vegas under helgen för att sedan på söndag gå till Billborad Awards.
Galan har bekräftat att tonårs tutterduvorna kommer att vara på plats på galan och vi undrar, är dem verkligen ihop ? Trots nya intervjuer har både Justin och Selena misslyckats med att prata om deras kärleksrelation, vi tror att paret kommer att bli lyckliga av att få träffa varandra igen efter två månaders separation.
- hollywoodlife.com

Nominerad muchmusicawards

Dessa tre kategorier är Selena nominerad i.
Vill du rösta på Sel? :)
Tryck på länken här under för att rösta. Leta bara upp kategorierna som hon är nominerad och 'vote' !
http://mmva.muchmusic.com/nominees/

Selena har inte alltid smink

Två exempel ser ni här ovanför  Jätte söt ju. Hon borde köra på den naturliga looken oftare :)

bild från 'monte carlo'

Leighton Meester och Selena !

Justin pratar om SelenaTILLFÄLLIG HEADER

Jag har nu fixat en tillfällig design. Eftersom att min 'beställda' inte verkar färdig än. Btw, första gången jag lägger in en header ! :)

animationer

selena och demi

dagens selena outfit

älskar verkligen kläderna ! Riktig sommar look.

ledsen för den dåliga upptaderingen

Det handlar egentligen inte om att det är dåligt om nyheter. För det är det inte. Men jag känner att jag inte har så stor lust att blogga när jag har så dåligt med besökare. Men jag ska försöka skärpa mig och göra några inlägg åt er som ändå tittar in ! :)

selena tycker att det ska bli riktigt jobbigt att avsluta WOWP

foto från avslutningen.
selena och hennes pappa.
Selenas tweets. Bildlänkarna är de som jag lagt upp i början av inlägget :)

selena sjunger 'parachute'

sel's senaste tweet

översatt; Awww ! Ni är helt otroliga ! Tack för TT!! Gjorde min dag! Jag älskar er :)

Selena gör en cover på Cheryl Coles 'Parachute' på Dixon konserten.

Selena har flera gånger sagt att hon är ett stort fan av den engelska sångaren Cheryl Cole och hon har medgett att hon vill göra en duet med the Girls Aloud medlemmen. Som en entusiast, hade den mexikanska stjärnan betalt för en hyllning till 27 åringen genom att sjunga en cover av låten 'Parachute' på Dixon en lördag kväll, 7 maj.
Skådespelerskan utförde Cheryl's hit 'Parachute på scenen för hennes unga fans. ''När jag var i London förra året, förälskade jag mig i en brittisk artist. Hon är cool, hennes namn är Cheryl Cole'', sa brunett stjärnan innan hon sjön sången. Hon fortsatte ''Den här sången som jag kommer att sjunga för er, kanske ni känner igen, men jag tycker att texten är vacker. Sången heter 'Parachute'.''
Dock var inte Cheryl den enda engelska sångaren som Selena gjorde en cover på. Flickvännen av Justin bieber gjorde också en cover på Jessie J's hit singel, ''Price tag''.
-celebrity-mania.com

SEL'S SENASTE TWEETS

dagens outfit

-weheartit.
snyggt sel. :)

fotografering med selena

SEL GENOM ÅREN

Hittade denna bild på weheartit. Och jag gillar den verkligen !

dagens outfit..

jag hade tänkt att ändra från 'dagens bild' till 'dagens outfit/ dagens plagg' då med bilder på Selena's kläder :) Fast är inte helt säker än. Byter tillbaka till dagens bild ifall jag känner för det.
men här kommer i alla fall dagens överdel's outfit ! ;)
weheartit.

selena kommer alltid att älska Demi Lovato

Selena Gomez har avslöjat att hon alltid kommer att 'älska' Disney-stjärne vännen Demi Lovato. Den 18 årige sades ha fallit ut med Lovato, som kontrollerades på rehab för att få hjälp med en lång ät störning förra året. När Selena pratade med Seveteenmagazine, sade hon att se hennes vän gå igenom en sådan tuff tid gjort henne att inse hur mycket hon verkligen bryr sig om henne. ''Det finns en mängd kärlek som aldrig kan - oavsett vad- tas bort eller slitas sönder, oavsett situation.'' Sade sel. ''Det finns vissa personer som du alltid, alltid kommer att älska, så om något, detta påminner mig om hur mycket jag verkligen älskar henne.''
aww, vad gulligt sagt ! :D

-http://www.metrolyrics.com

SELENA PÅ SPARKCYCKEL

MONTE CARLO POSTER

Många av er har säkert redan sett denna poster men jag lägger in den ändå. Jag längtar tills den kommer till Sverige ! :)

Selena intervjuv

Haha, älskar det här klippet !

selena's senaste status på fb

SEL PÅ OMSLAGET AV M MAGAZINE

justin gråter över selena ?

Ni visste nog redan att Justin var väldigt känslig när Selena lämnade honom i Asien, efter deras träff twittrade han ''Miss you already.' (som troligtvis var menad åt selena) . Och när han lämnade Asien så var Justin iväg mot Melbourne, Australien för att genomföra ännu en galen show för hans fans. Men när han skulle sjunga ''Favorite Girl'' stannade han upp låten för att sedan gråta.

- m magazine

Tror ni läsare att det kan vara så ? :D
- bilden är tagen från justindrewbieber.blogg.se när sel och justin var i Indonesien

2 bilder från monte carlo movie

Tog dessa bilder från trailern på youtube. :)
(C)

SELENA HAR AVSLÖJAT NAMNET PÅ HENNES KOMMANDE ALBUM

Selena gomez har precis avslöjat namnet på hennes kommande album som hon gjort med sitt band The Scene. Sel till känna gav det på hennes Facebook, '' 3 . album 'Otherside' ute den 28 juni, kan inte vänta på att ni ska få höra det.''
En spansk version av låten (who says) förbereds för närvarande och kommer sannolikt att släppas snart. På måndag den 2 maj delade hon till sin FB vänner, "Spelar in den spanska versionen av 'Who says' :). Dices, que soy imperfecta"
Att tala om låten, sa hon en gång, "Denna låt har ett så stort budskap till mina fans, och låten berör mig verkligen när jag hör den, och jag tror den är vara perfekt för dem.r jag hörde den här låten så kände jag att fansen behövde den just nu. Speciellt med Twitter och Facebook, det är verkligen negativtför mig. ... I grunden är det till alla haters. Det är att de människor som försöker få ner dig. "
-celebrity-mania.com


närmare bild på klänningen selena bar på oscar galan 2011

Selena gillar inte att hålla sina förhållanden hemliga

Efter månader om frågor kring om hon dejtar Justin bieber, nu säger Selena gomez  ''Jag gillar inte att hålla saker hemliga.''
Vilket är som i princip att Donald Trump säger att han inte gillar konfrontation.
''Jag tycker om att hålla saker för mig själv, men i slutändan, jag är 18 år och kommer att bli förälskad.'' Säger Gomez.
När det gäller Bieber's fans säger hon;
'"Jag ser den passion som många av dessa tjejer har, och det är vackert. Jag älskar det. Verkligen. Det är speciellt."

(Texten som är kursiv förstod jag själv inte direkt så jag vet inte riktigt om det blev rätt där :-).. )
LÄS RESTEN AV ARTIKELN PÅ ENGELSKA PÅ; http://www.hollyscoop.com/selena-gomez


Hollyscoop.com

dagens bild

Hhaha, vad söt !

HAR FIXAT BLOGGSVAR !

Så är det något är bara att fråga. Lådan finns på höger sida, I think du kan se den :-)

Selena ska vara co-värd och uppträda på 2011 Muchmusic video awards

Sel ska vara co-värd och uppträda på 2011 MuchMusic VideoAwards. "Jag är glad och hedrad över att vara värd för MuchMusic Video Awards, sade hon i ett uttalande. "Jag ser fram emot att se alla mina kanadensiska fans och sparka igång sommaren tillsammans."säger hon.
Lady GaGa har redan lagts till i lineupen av handlingar och fler väntas på att avslöjas senare denna månad.

(läs hela artikeln på engelska på hemsidan;
http://www.metrolyrics.com/2011-selena-gomez-to-co-host-muchmusic-video-awards-news.html)


-google.

MONTE CARLO TRAILER

Här är trailern till filmen Monte Carlo.

DESIGN PÅVÄG

Jag har beställt en design från bieberhumor.blogg.se så den kommer snart ! Så för tillfället behövs det ingen design. Bara så att ni vet, :*

sel vill samarbeta med justin bieber och återskapa en klassisk musikal.

Selena Gomez har enligt uppgift velat att samarbeta med sin älskade pojkvän Justin bieber och återskapa en klassisk musikal, 'Trollkarlen från Oz'. En källa säger att den mexikanskt ursprung skådespelerskan är intresserade av projektet och att hon "har älskat" Trollkarlen från Oz "sedan hon var liten och hon är fortfarandebesatt av det."
Källan avslöjade att Selena vill en ledande roll i nyinspelningen med Justin som hennes motspelare. Källan tillade, "Hennes dröm roll skulle vara Dorothy.''

(obs, jag har förkortat artikeln! Och ja, 'nyheten' är väll inte så jätte ny.)

-celebrity-mania.com


weheartit.

dagens bild !

-weheartit.

nya tag

Ska försöka bli aktiv nu ! :)
-weheartit.